A new generation

A new generation

Business as usual won’t get the job done

Wij zijn vertellers. Vertellers van úw verhaal. Waar uw merk voor staat, wat u doet, creëert en realiseert. Dit DNA vertalen wij naar een unieke klantbeleving op de winkelvloer; van 2D naar 3D instore concepten. Alle zintuigen prikkelend. Met Tchai bouwt u op vijftig jaar ervaring; story telling en cross-channel marketing zitten ons in de genen. Een verhaal bij Tchai begint met ‘Er was eens een product    en eindigt met ‘…nog lang en succesvol’.

Creëren om te presteren  

Tchai beheerst de kunst van effectieve shoppermarketing. Wij kruipen in de huid van uw merk en uw doelgroep. Dit combineren wij met een flinke dosis creativiteit, brede branchekennis en een onverzettelijke drive om het onmogelijke mogelijk te maken. Met deze ingrediënten schrijven wij uw succesverhaal: van een strategisch design concept tot de ontwikkeling van een productdisplay, shop-in-shop of compleet winkelinterieur. Tchai creëert en presteert.

We make it happen

We make it happen

2011

50 jarig bestaan van Tchai International
In 2011 vierde Tchai International het 50 jarig bestaan.

2010

Edward Tchai en Kim Tchai maken deel uit van het managementteam. In de toekomst zullen zij het stokje van Ed Tchai overnemen.

expanding connections around the world

expanding connections around the world

2009

De afgelopen 25 jaar heeft Tchai met verschillende Amerikaanse bedrijven samengewerkt en kennis gedeeld. Uiteindelijk heeft dit in 2009 geleid tot een samenwerking met Gorrie Marketing uit Canada en hebben samen de joint venture Gorrie Tchai Marketing opgericht.

2007

Tchai International start met productiefaciliteiten in China. De prijzen in China liggen nog lager dan in Oost-Europa. Ondanks de ietwat langere levertijden biedt dit nog meer voordelen naar de klanten toe.

2003

Tchai International start met productiefaciliteiten in Oost-Europa. Op deze manier kon Tchai goedkopere prijzen bieden aan de klanten.

2000

De naam Tchai Displays verandert in Tchai International. Tchai International is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van instore communicatie oplossingen, zoals display materialen, schapsystemen, digitale media, shop in shops en retail inrichtingen.

1990

1990

1990

Het hoofdkantoor van Tchai International in Ridderkerk werd uitgebreid.
De complete productie vond tot dan toe plaats in Ridderkerk. Vanwege de enorme groei van de organisatie en de grote opdrachten van de klanten ging men beetje bij beetje productie out-sourcen. De eerste contacten met externe meubelmakers, metaalleveranciers, drukkerijen en sociale werkplaatsen werden gelegd.

1980

1980

1989

De naam "Tchai Plastics" verandert in "Tchai Displays".
Sindsdien werd het bedrijf meer en meer een multinational dat zich ging richten op de internationale markt van merkfabrikanten en retailers. Tchai Displays ontwikkelde enorm en groeide letterlijk het pand uit.

1987

Het hoofdkantoor van Tchai verhuist naar Ridderkerk.
Het daaropvolgende jaar draagt Jan Tchai het stokje over aan zijn zoons, Ed & Ken.

1983

Start deelname van Tchai aan de GIC Group (Global Instore Communication).
Een internationale groep van instore communicatie bedrijven; die veelvuldig contact hebben met elkaar, van elkaar kunnen leren en op internationaal gebied kunnen samenwerken. De GIC is in 1967 opgericht. 1x per jaar komen alle leden bij elkaar om hun projecten van het afgelopen jaar te bespreken en kennis uit te wisselen.

1970 - 1980

1970 - 1980

1978 - 1980

In deze periode komen de eerste aanvragen voor counter- en floordisplays binnen via reclamebureaus, in opdracht van hun klanten. Toen ontstond het idee dat Tchai naast het produceren van deze displays ook de vormgeving en het conceptwerk zou kunnen doen. Tchai bezat immers meer ervaring in 3D communicatie dan de meeste reclamebureaus
Tchai ging rechtstreeks communiceren met de klanten. Dit was een grote stap naar de toekomst toe.

1978

Het kantoor van Tchai verhuist naar Zwijndrecht. De naam "Firma Tchai" verandert in "Tchai Plastics". De "oortjes" werden aan het Tchai logo toegevoegd.

1976

Zoon Ed Tchai komt het team versterken en gaat zich vooral op verkoop richten

1960

1960

1966

Zoon Ken Tchai komt bij het bedrijf werken en focust zich met name op de productieprocessen

1961

Oprichting Firma Tchai door Jan Tchai - in Overschie. Centraal stond het produceren van etalagematerialen (o.a. paspoppen)