Brandstore design

Het ervaren team van Tchai heeft zich gespecialiseerd in brandstore design. Samen met u ontwikkelen we een uniek retail concept dat consumenten bijblijft.

Unieke aanpak van brandstore design

Een écht goed brandstore design is op geen enkele manier standaard of voorgefabriceerd, maar helemaal uniek. Alleen dan kunt u uw consumenten verrassen en zal uw merk hen bijblijven. Tchai helpt u graag dit te realiseren. Hoe we dat doen?

  • We onderzoeken het DNA van het merk en kunnen zo een 2D-merkidentiteit omzetten in een 3D-merkbeleving.
  • Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en materialen.
  • Samen met u creëren we een persoonlijke uitstraling van uw merk en/of uw winkels.
  • Brandstore design is voor Tchai meer dan het luisteren naar en uitvoeren van uw vraag: ons team weet alles van de huidige markt en de wensen van de consument, en denkt dus pro-actief met u mee.

Met een uniek brandstore design van Tchai ervaart uw bezoeker waar uw merk voor staat, bijvoorbeeld door de volledige inrichting van een experience centre of inspirationshop, flagshipstore of pop-up store. Of wat denkt u van een volledig winkelontwerp, met de mooiste vloer- en counterdisplays die volledig bij de uitstraling van uw merk of winkel aansluiten? Voor Tchai zijn er geen grenzen, dus laat ons gerust weten welke ideeën u hebt.

Contact

Maak vandaag nog een afspraak met Tchai om te praten over uw ideeën voor een brandstore design voor uw winkel. We denken graag met u mee. Bel naar +31 (0)180 48 44 44 of stuur een e-mail naar info@tchai.nl. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in brandstore design meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.

// what we've created

 

Contact formulier:

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goed en duidelijk antwoord terug kunnen geven.

Naam: (verplicht)

Vraag: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

telefoonnummer: (verplicht)

like & love us!