Instore communicatie

Tchai is uw specialist in instore communicatie. Wij achterhalen wat uw consument wil en helpen u daar actief op in te spelen met unieke retailconcepten.

Specialist in instore communicatie

Hoe komt de hedendaagse consument ertoe een aankoop te doen? Hoe beleeft de consument uw merk of uw winkel(s)? En welke verbeteringen kunnen we aanbrengen om uw rendement te verhogen? Als specialist in instore communicatie kan Tchai kan u helpen op dergelijke vraagstukken in te spelen:

  • Ons team onderzoekt wat uw doelstellingen zijn: welk gevoel en welke beleving wilt u op de winkelvloer overbrengen op de consument?
  • Vervolgens duiken we diep in het DNA van uw winkel of merk. We vertalen dit naar een unieke merkbeleving, door instore communicatie concepten voor u te ontwikkelen.
  • Het kan gaan om displays om producten te presenteren, om shop-in-shop-concepten, om volledige winkelinrichtingen, en nog veel meer.
  • Noch in creativiteit, noch in materiaalkeuze kent Tchai grenzen. Wij doen niet aan ‘standaard’, maar ontwikkelen concepten op het gebied van instore communicatie voor u op maat. Welke ideeën u ook hebt: we make it happen.

Spreekt onze filosofie u aan? Laat dan, net als vee eerdere opdrachtgevers, uw concepten voor uw instore communicatie ontwikkelen en realiseren door Tchai.

Contact

Wilt u eens met Tchai praten over uw instore communicatie? Maak dan een afspraak door te bellen naar +31 (0)180 48 44 44 of een e-mail te sturen naar info@tchai.nl. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in retail design meldt u zich aan voor de nieuwsbrief.

// what we've created

 

Contact formulier:

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goed en duidelijk antwoord terug kunnen geven.

Naam: (verplicht)

Vraag: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

telefoonnummer: (verplicht)

like & love us!