Vloerdisplay

Zorg voor een unieke presentatie van uw product op de winkelvloer met een vloerdisplay van Tchai. Wij verzorgen retail design op maat.

Een opvallend en herkenbaar vloerdisplay

Met een vloerdisplay van Tchai valt u op tussen concurrenten, omdat uw producten op een herkenbare manier worden gepresenteerd. Voor retailers is dat zeer belangrijk: u vergroot uw herkenbaarheid en verbetert uw klantenbinding wanneer u consequent uw merkidentiteit uitdraagt. Bij Tchai maken we voor retailers en merkfabrikanten vloerdisplays op maat. Het kan bijvoorbeeld gaan om:

  • Een vloerdisplay waarvan u als merkfabrikant een bepaald aantal stuks afneemt om bij uw retailers uit te zetten;
  • Een op maat gemaakt display per type retailer, omdat retailers vaak hun eigen wensen en eisen hebben omtrent het plaatsen van presentatiematerialen op de winkelvloer.

Kijk snel eens naar enkele voorbeelden van wat wij eerder hebben gerealiseerd, bijvoorbeeld voor Rituals, Philips en Chiquita. Bij Tchai kennen we geen standaardoplossingen: voor elke retailer en merkenfabrikant maken we materialen voor productpresentatie geheel op maat, en daarbij kennen we geen grenzen. Tchai maakt het onmogelijke mogelijk: we make it happen.

Contact

Wilt u meer weten over een vloerdisplay van Tchai, bel dan naar +31 (0)180 48 44 44 of stuur uw e-mail naar info@tchai.nl. Wilt u op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes, schrijf u dan in voor het ontvangen van de nieuwsbrief.

// what we've created

 

Contact formulier:

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goed en duidelijk antwoord terug kunnen geven.

Naam: (verplicht)

Vraag: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

telefoonnummer: (verplicht)

like & love us!