Winkelbeleving

Tchai is dé specialist in het realiseren van een unieke winkelbeleving bij uw klanten. Hun positieve ervaringen leiden voor u tot hogere rendementen.

Creëer een winkelbeleving die beklijft

Het creëren van een unieke, prikkelende winkelbeleving die beklijft bij de consument, dát is waar het voor retailers tegenwoordig om draait. Winkels en merken die hierin slagen, zijn herkenbaar voor de consument en realiseren betere rendementen. Tchai heeft al decennia lang een passie voor en ervaring met het ontwikkelen van unieke winkelconcepten. Ons team doorloopt samen met u verschillende stappen:

  • We beginnen niet direct met het bedenken van concepten, maar brengen eerst uw doelstellingen en het DNA van uw winkel in kaart.
  • Daarvoor voeren we gesprekken en we zetten doelgroepanalyse, winkelbezoeken en materialenonderzoek in.
  • Op basis van onze analyse kunnen we een unieke 3D-winkelbeleving realiseren. Binnen uw mogelijkheden kijken we naar de benodigde materialen.
  • Voor Tchai bestaat er geen ‘standaardoplossing’. We ontwerpen voor elke retailer een concept voor winkelbeleving op maat en sluiten aan bij uw wensen en eisen. Bij ons wordt het onmogelijke mogelijk.

Vergroot uw bekendheid, verbeter uw klantenbinding en verhoog uw omzet door samen met Tchai een unieke winkelbeleving te realiseren. Al vele tevreden opdrachtgevers gingen u voor.

Contact

Wilt u weten hoe Tchai u kan helpen een bijzondere winkelbeleving te creëren? Dan vertellen we u graag meer. Bel naar +31 (0)180 48 44 44 of stuur e-mail naar info@tchai.nl voor meer informatie. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Vraag dan de nieuwsbrief aan.

// what we've created

 

Contact formulier:

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goed en duidelijk antwoord terug kunnen geven.

Naam: (verplicht)

Vraag: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

telefoonnummer: (verplicht)

like & love us!