Winkelinterieur design

Voor een winkelinterieur design dat écht beklijft bij uw klanten, kunt u terecht bij Tchai. Wij helpen u graag om een unieke winkelbeleving te realiseren, wat leidt tot betere rendementen bij u als retailer.

Een creatief winkelinterieur design

Tchai is gespecialiseerd in het ontwerpen van een creatief en uniek winkelinterieur design voor retailers. Tegenwoordig draait alles immers om het creëren van een unieke winkelervaring die bij de consument beklijft. Als instore communicatiespecialist en retail designer helpt Tchai u graag om een winkelinterieur design te ontwerpen. Ons team begeleidt u hierbij in verschillende stappen:

  • We gaan niet meteen aan de tekentafel zitten, maar brengen eerst uw doelstellingen en het DNA van uw winkel in kaart.
  • Dit doen we onder meer door gesprekken te voeren en doelgroepanalyse, winkelbezoeken en materiaalonderzoek in te zetten.
  • Op basis van onze analyses realiseren we een uniek 3D winkelinterieur design. We onderzoeken welke materialen nodig zijn, daarbij rekening houdend met uw (financiële) mogelijkheden.
  • Tchai maakt voor elke retailer een winkelinterieur design op maat. ‘Standaard’ komt niet in ons woordenboek voor: u wilt eruit springen, dus wij maken graag het onmogelijke mogelijk.

Wilt u ook uw naamsbekendheid vergroten, uw klantenbinding verbeteren en uw omzet verhogen? Laat dan, net als vele eerdere opdrachtgevers, een winkelinterieur design realiseren door Tchai.

Contact

Wilt u meer weten over een winkelinterieur design van Tchai, kom dan eens langs voor een goed gesprek. Natuurlijk kunt u ook bellen naar +31 (0)180 48 44 44 of uw e-mail sturen naar info@tchai.nl. Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, abonneer u dan op de nieuwsbrief.

// what we've created

 

Contact formulier:

Vul het contact formulier zo volledig mogelijk in zodat wij u een goed en duidelijk antwoord terug kunnen geven.

Naam: (verplicht)

Vraag: (verplicht)

E-mail: (verplicht)

telefoonnummer: (verplicht)

like & love us!